1_M logo

Bydlení v přírodě nedaleko Benešova

Okrajové části měst jsou stále vyhledávanějšími lokalitami pro bydlení. Důvody jsou zřejmé. Jedná se o klidné oblasti, které zpravidla umožňují život v blízkosti přírody a zároveň poskytují veškerý komfort moderní doby. A právě také jsou i nízkoenergetické rodinné domy Myslíč nedaleko Benešova.

Tato lokalita na každého dýchne svou malebností, klidem. Po okolí se prohánějí srnky, k vidění jsou zde i lišky a další zástupci pestré fauny a flory. Klid nenarušuje hluk automobilů, těžkých strojů ani jiné elementy. Takové místo se může stát útočištěm každého, kdo si potřebuje odpočinout ať už po práci, nebo na zaslouženém odpočinku. Ideálním se tak toto místo stává pro rodiny s dětmi, mladé páry i seniory. Pro všechny je zde také mnoho možností kam vyrazit na výlet, nebo si zarelaxovat. Spojení s městem zajišťuje nedaleká stanice autobusu, či vlaku. Vede sem i přímá autobusová linka z Prahy.

2_M logo

Rodinné domy Myslíč jsou navrženy tak, aby šetřily nejen životní prostředí, ale také peněženky. Nacházejí se totiž v kategorii nízkoenergetických domů. Teplo zde zajišťuje tepelné čerpadlo vzduch / vzduch, či podlahové vytápění. V domě si můžete rovněž zřídit vlastní krb, či kamna (budova je na to připravena). Přísun vody zajišťuje vlastní studna, užitkovou vodu získanou z deště lze shromažďovat v jímce na dešťovou vodu a dále použít. Prostorný pozemek lze využít k odpočinku, hrám, ale také výstavbě zahradních domků, či pergol. Ostatně při rezervaci domu do konce února dostanete bonusový dárek v podobě verandy u domu a ceně cca 75 tisíc korun.

Ke koupi domu patří také kompletní advokátní servis včetně úschovy finančních prostředků, ale i vyhotovení energetického štítku náročnosti budovy. Nyní již jen stačí, vybrat si ten správný dům pro vaši spokojenost.

https://rd-myslic.cz/

3_M logo


Posted in Montované dřevostavby, Pasivní domy.